VoWA Jaarprijs

02 March 2023

De ondernemerstalkshow NV Purmerend op maandag 13 maart in theater De Purmaryn wordt een bijzondere editie. Aan tafel bij interviewer Jaap Sluis komen dit keer drie genomineerden voor de VOWA Jaarprijs 2022. Dat zijn Lisa van Susteren van ’t Wapen van Middelie, Bianca Kwakman van Kwabo Techniek uit Volendam en Dick Schaap van de gelijknamige horecagroothandel in Purmerend.

Alle drie vertellen ze op basis van vraag & antwoord hun bedrijfsverhaal en aansluitend maakt VOWA-voorzitter Thierry van der Weide bekend wie de VOWA Jaarprijs 2022 heeft gewonnen. Uiteraard vindt aansluitend nog een kort interview met de winnaar plaats en wordt de keuze van de jury nader toegelicht.

De NV Purmerend is gratis toegankelijk. Na de inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats. Na afloop is er gelegenheid tot het feliciteren van de winnaar van de VOWA-jaarprijs onder het genot van een drankje en een saté buffet.

U kunt zich aanmelden via info@nvpurmerend.nl onder vermelding van een bedrijfs- of organisatienaam en het aantal bezoekers en of u ook blijft voor het saté buffet en bent 13 maart vanaf 16.30 uur welkom in de Purmaryn.