Word onderdeel van
Ondernemend Waterland

Ondernemend Waterland iets voor jou?

Ondernemend Waterland is dé ondernemerscommunity van Waterland. Samen maken we Waterland beter, leuker en mooier. We organiseren netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, kennissessies en borrels, ontplooien initiatieven voor de gemeenschap en staan in contact met lokale overheden. Ondernemend Waterland is er voor ondernemers die in Waterland ondernemen of die in Waterland wonen. Van ZZP'er tot multinational en van aannemer tot kapper.

VERBINDEN

We verbinden ondernemers met elkaar. Zo creëren we een hechte community met warme contacten, waaruit nieuwe samenwerkingen kunnen ontstaan. Dat is niet alleen 'net'werken, maar ook gewoon heel gezellig.

VERSTERKEN

We versterken de positie van ondernemers in Waterland. We streven naar korte lijnen met lokale overheden na om zo dicht mogelijk bij het vuur te zitten. Zo proberen we de stem te vormen van alle ondernemers in het algemeen.

VERBETEREN

We verbeteren Waterland. Samen zorgen we voor werkgelegenheid, maar ook voor sociale betrokkenheid bij lokale initiatieven die het leuk maken om in Waterland te ondernemen én te wonen.

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten, kennismaken of gelijk lid worden? Neem contact op en kom een keertje langs. We ontmoeten je graag!

word ook onderdeel

onderdeel worden