Word onderdeel van
Ondernemend Waterland

Ondernemend Waterland iets voor jou?

Ondernemend Waterland is er voor alle Waterlandse ondernemers. Van ZZP'er tot directeur en detailhaindel tot de bouw. We willen een divers netwerk opbouwen om zo veel mogelijk verschillende mensen te verbinden. Want mooie initiatieven schuilen vaak in onverwachtse combinaties. Lees verder waarom je betrokken zou willen zijn.

VOOR JEZELF

Het belangrijkst voor Ondernemend Waterland is dat onze community het naar haar zin heeft. Je ontmoet nieuwe mensen, hoort nieuwe geluiden en komt bij prachtige bedrijven. p.s. de borrels zijn ook erg gezellig!

VOOR JE ZAAK

Een ondernemersclub zonder ondernemersdoelstelling is geen echte. Een belangrijke doelstelling is om onze community succesvoller te maken. Mensen in contact te brengen en elkaar te laten versterken.

VOOR WATERLAND

Onze community is er niet alleen voor zichzelf. We dragen een deel van de contributie af aan Stichting Promotie Waterland en organiseren diverse initiatieven voor de gemeenschap. De leefbaarheid, werkgelegenheid en gezelligheid gaan omhoog in een gemeenschaap met een gezond ondernemersklimaat.

NEEM CONTACT OP

Ben je nieuwsgierig of direct geïnteresseerd om lid te worden? Neem contact op en kom een keertje langs! We zien graag nieuwe mensen.

word ook onderdeel

onderdeel worden