Kick-off Sectortafel Techniek

24 November 2022

De Sectortafel voor Techniek is een doelgerichte tafel waaraan ondernemers, het georganiseerde bedrijfsleven en het onderwijs, ondersteunt door de gemeenten samen werken. Samen maken wij ons sterk voor een gezonde toekomst van de technieksector in de Regio Waterland. Wil jij ook iets doen om de arbeidsmarkt te verbeteren? Om samen een slag te slaan en te werken aan gerichter onderwijs? Wil je het verschil maken en ook één van de bedrijven, of onderwijsinstellingen zijn waar leerlingen graag komen studeren en/of na en tijdens hun studie graag komen werken? Dan nodigen wij jou van harte uit om donderdag 24 november aan te schuiven bij de KICK OFF SECTORTAFEL TECHNIEK.

Datum: donderdag 24 november
Locatie: Gerrit Rietveld, Spinnekop 1 Purmerend
Inloop: 19.45 uur
Start: 20.00 uur

Programma:
20.00-20.20 uur De sectortafel wat houdt dat in? In een korte presentatie vertellen wij hier alles over en stellen de tafelleden zich voor.
20.20 uur Presentatie Sterk Techniek Onderwijs. Wat houdt het programma in en wat betekent dit voor jou?
20.50 uur Korte pauze
21.00 uur Presentatie Technasium Welke mogelijkheden biedt het Technasium en hoe ontstaat de benodigde wisselwerking?
21.30 uur Zelf aan de slag: input en inventarisatie Het belangrijkste onderdeel van deze avond! Geef jouw input mee aan de sectortafels, zodat ook jouw bedrijf profiteert van de uitkomsten!
22.00-22.30 uur Afsluiting avond met een drankje en hapje.

Aanmelden o.v.v. naam en bedrijfsnaam via nm.burrie@purmerend.nl.