Waterlandbon

In 2013 is de Waterlandbon gelanceerd. Een samenwerking tussen Ondernemend Waterland en Stichting Promotie Waterland (SPW), met als doel de Waterlandse ondernemers te ondersteunen. Het idee achter deze bon is dat de besteding van Waterlanders, binnen de gemeente Waterland, gestimuleerd wordt. Hier hebben lokale ondernemers baat bij.

De Waterlandbon wordt uitgegeven door Ondernemend Waterland en verkocht bij de Informatiepunten van Stichting Promotie Waterland in Monnickendam en Marken. De vrijwilligers van SPW verkopen de bon actief en bieden deze bon aan als alternatief voor de landelijke VVV-bon.

De Waterlandbon is verkrijgbaar in coupures van €5 en €10 en kan worden ingewisseld bij alle ondernemers die zijn aangesloten bij Ondernemend Waterland en/of SPW. Een overzicht van meest gebruikelijke inleveradressen is hier te downloaden. De Waterlandbon heeft een wettelijke geldigheid van 5 jaar.

In de afgelopen jaren heeft de Waterlandbon in Waterland aan terrein gewonnen ten opzichte van de landelijke cadeaubonnen. Steeds meer organisaties, van sportclubs tot overheden, zien in de Waterlandbon een ideaal cadeau voor vrijwilligers en medewerkers. Met de Waterlandbon bieden we Waterlanders een kans om een leuke cadeau te geven én lokale ondernemers te steunen.

Verkoopadressen:
Stichting Promotie Waterland | Zuideinde 2 in Monnickendam | Havenbuurt 19c op Marken
Online te bestellen via coordinator@onswaterland.nl.

Voor ondernemers:
Ingeleverde Waterlandbonnen dienen ongeldig gemaakt te worden, door middel van een streep met stift door de barcode. De bonnen kunnen worden ingeleverd onder vermelding van bedrijfs- en contactgegevens en IBAN op Zwaluwtong 104 in Monnickendam.